Mobile Beredskapstraller

De mobile beredskapstrallene fra Intellity er utviklet for å kunne tilfredsstille de aller fleste behov som oppstår når uhellet er ute på arbeidsplassen. Trallene kan leveres tomme, eller levert med utstyr spesifisert i samråd med deg.

Slik fungerer det

 
 

Førstehjelpstralle


Førstehjelpstrallen er designet for at du skal ha nødvendig utstyr for hånden når uhellet er ute på arbeidsplassen, og at det skal være trygt forvart på en plass som er tilgjengelig for alle. Trallen kommer med tilkallingsknapp som utløser alarm, slik at det er mulig å tilkalle hjelp.

Alarmen kan også kobles til døren, slik at den utløses ved åpning. Dersom det benyttes flere Cygnus-enheter på plassen, kan de kobles i serie og også opp mot en hovedsentral. Hovedsentralen vil gjøre det enklere å lokalisere hvilken enhet som har utløst alarmen.Førstehjelpsalarm CYG5


Mulighet for alarmering av dør


A4 klikkramme


Øyeskyll


Førstehjelpsskrin


Utstyr for mindre brannskader


Trallen kan tilpasses etter behov og ønskemålBranntralle


Branntrallen er designet for at du skal ha nødvendig utstyr for hånden når uhellet er ute på arbeidsplassen, og at det skal være trygt forvart på en plass som er tilgjengelig for alle. Trallen kommer med tilkallingsknapp som utløser alarm, slik at man får startet evakueringsprosedyrene på arbeidsplassen.

Alarmen kan også kobles til døren, slik at den utløses ved åpning. Dersom det benyttes flere Cygnus-enheter på plassen, kan de kobles i serie og også opp mot en hovedsentral. Hovedsentralen vil gjøre det enklere å lokalisere hvilken enhet som har utløst alarmen .Cygnus trådløs brannvarslingspunkt (CYG2) eller kombinert brannvarslingspunkt og førstehjelpsalarm (CYG2F)


Mulighet for alarmering av dør


A4 klikkramme


6L pulverapparat


6L skumapparat


Trallen kan tilpasses etter behov og ønskemål
Vedlikeholdstralle


Vedlikeholdstrallen er designet for at du skal ha nødvendig utstyr for hånden når uhellet er ute på arbeidsplassen, og at det skal være trygt forvart på en plass som er tilgjengelig for alle. Vedlikeholdstrallene kommer i tre ulike utforminger med innhold for henholdsvis olje- og kjemikaliesøl, samt også utstyr for mer generell rengjøring.

Trallene har låsepinner installert, noe som i større grad forhindrer hærverk og uvettig bruk av trallen og innholdet. God låsing sikrer deg også fra søl fra avfall som oppbevares og fraktes i trallen.


Mulighet for alarmering av dør


A3 klikkramme


A3 plakat med instruksjoner